Георг Спартански: Почтените и честни граждани на Плевен и общината са десетки хиляди!

27.10.2023 19:48

С концерт в Градската градина на невероятната музикална Формация „ГеоМарЧаЛо“, с подкрепата на членовете на своя Инициативен комитет, приятели и съмишленици, закри предизборната си кампания Георг Спартански.

„Направихме една толерантна кампания – кампания с усмивка и оптимизъм, и без мръсни и непочтени предизборни практики. Нашето мото е да работим за Плевен, и то със сърце за Плевен и с Плевен в сърцето, а не да губим време, за да се занимаваме с чужди изборни нечистоплътни практики.“, обърна се към присъстващите кметът на Община Плевен и кандидат за кмет трети мандат Георг Спартански.

„Благодаря за подкрепата, която чувствах всеки ден на всичките тези десетки срещи, на които присъствах и с удоволствие се срещнах с хиляди хора. Техният позитивизъм и тяхната вяра в нашия успех ме правят оптимист и за резултатите от настоящата кампания. Мисля, че това е моделът, по който трябва не само Плевен, но и държавата да се развива. Не да се мразим, а да покажем, че мислим за общото и имаме общи цели, които можем да постигнем заедно.“, каза още кметът на Плевен.

Вярвам в успешния край на кампанията, защото сме много, защото почтените и честни граждани на Плевен и общината са десетки хиляди, и ние несъмнено ще получим тяхната подкрепа – не за нас, а за общия ни дом – за Плевен и за община Плевен.“, завърши обръщението си Георг Спартански.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: