Цончо Ганев: В местната власт трябва да влязат честни и добри българи!

26.10.2023 18:02

Заместник председателят на „Възраждане“ Цончо Ганев се срещна в Плевен с членове и симпатизанти на партията. В срещата взеха участие депутатът Ивелин Първанов, кандидатът за кмет на община Плевен Данаил Раденцов, кандидати за кметове на общини в областта и за общински съветници.

„За да си оправим държавата, трябват честни и добри българи, които да вземат решенията. Това, с което „Възраждане“ се гордеем е, че показахме, че поемайки определени ангажименти и защита на политики, казвайки, че няма да участва в управлението с ГЕРБ и ДПС, го изпълняваме.“, заяви Цончо Ганев.

Той подчерта, че хората, които са приели да са част от листата с кандидати за общински съветници на Възраждане, знаят, че от тях ще се иска най-много на местно ниво. Те трябва да са примерът, който да се дава като поведение и като гласуване, да покажат, че най-после в местната власт някой влиза без да се продава.

Ганев увери, че бъдещите кметове, избрани от „Възраждане“, ще държат в администрацията да останат хората, които са професионалисти и работят.

„Познавам проблемите на плевенчани – те са и мои проблеми. Имаме готова програма и заедно с екипа ми ще предложим правилните решения на проблемите в Община Плевен.“, заяви на срещата Данаил Раденцов.

Припомняме, че кандидатът на ПП Възраждане за кмет на Община Плевен е 40-годишен, семеен, с три деца. Той е икономист и дългогодишен мениджър във фармацевтични компании. Има задълбочени интереси в спорта и туризма.

В листата на кандидатите за общински съветници в Плевен влизат млади, семейни, образовани хора, избрали да живеят и развиват своите кариери тук. Сред тях са Захари Дончев – икономист, заемал различни мениджърски позиции в областта на производството и търговията в големи компании в Област Плевен; Виктория Мучанова – докторант в сферата на софтуерно инженерство и  с научни изследвания, свързани със запазване на културно-историческото наследство на страната чрез дигитализация; Кирил Тодоров – работи в голяма индустриална компания; Мария Бохотлиева – магистър по здравен мениджмънт и други.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: