Лайънс клуб Плевен Мизия ще финансира ремонт на четири детски площадки в Плевен

18.03.2024 13:14

Меморандум за сътрудничество бе подписан днес в заседателната зала на Община Плевен, като партньори в него са Лайънс клуб Плевен Мизия, Община Плевен и Общински съвет Плевен.

Предвиждаме популяризиране на значимостта на неправителствените организации в тясно сътрудничество с Община Плевен като ключов елемент за обществени промени, както и съвместни дейности в различни сфери на обществения живот. Това съобщи при подписването Галина Станимирова – чартър президент на Лайънс клуб Плевен Мизия.

Споразумението между трите страни предвижда да осъществят тясно сътрудничество и обмен на информация по реализирането и осъществяването на ремонт и дооборудване на четири съществуващи детски площадки в районите на жк „Дружба“ при бл.412; жк „Сторгозия“ при бл.5; жк „Кайлъка“ и  ул. „Мария Кюри“. Финансирането за ремонт и дооборудване на посочените четири детски площадки в размер общо на 10 000 лв. ще е за сметка на „Лайънс клуб Плевен Мизия“.

Своите подписи днес под текста на меморандума сложиха кметът на община Плевен д-р Валентин Христов и председателят на Лайънс клуб Плевен Мизия Ива Маринова.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: