Платформа за обществено обсъждане по проект “Пътна карта за адаптиране на професионалното образование към нуждите на пазара на труда в община Плевен“

10.08.2023 10:37

По проект “Пътна карта за адаптиране на професионалното образование към нуждите на пазара на труда в община Плевен“, договор NoBG05SFOP001-2.025-0082 по програма „Добро управление“, е създадена платформа за обществено обсъждане на качеството на професионалното образование в община Плевен.

Collage of different photos for concept of different occupation

Можете да се регистрирате на платформата на адрес https://poo.pleven.bg/viewforum.php?f=9 и да се запознаете и коментирате двата ключови документа, създадени по проекта.

Пътна карта и План за изпълнение за устойчиво развитие на професионално образование и обучение в Община Плевен през периода 2023 – 2027 г.

Проект “Пътна карта за адаптиране на професионалното образование към нуждите на пазара на труда в община Плевен“, договор NoBG05SFOP001-2.025-0082-С01, по програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд има за цел да насърчи взаимодействието между неправителствения сектор, община Плевен, образователната общност и бизнеса за оптимизиране на връзката образование – бизнес и оптимизиране на професионалната квалификация спрямо актуалните нужди на бизнеса. Проектът се изпълнява в периода 17.8.2022 г. – 17.11.2023 г. от фондация „Образователно сътрудничество “ в партньорство с общинска администрация град Плевен.

Проектът продължава с организиране на двудневна кръгла маса за обсъждане, приемане и подписване на на споразумение и план за действие с участието на 20 представители на ПГ, ЦПОО, бизнеса и общинската администрация.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: