Инж. Сашо Радоловски: Да направим Плевен най-привлекателната за живот, работа и образование община!

17.10.2023 11:24

Инж. Сашо Радоловски е кандидат за кмет на Община Плевен, издигнат от ПП „Консервативна България“. Той и екипът му имат готова Програма за развитието и управлението на Община Плевен.

  • Г-н Радоловски, Вие сте кандидат за кмет на Община Плевен, издигнат от Партия Консервативна България. На какво залагате в предизборната кампания?

На почтеността, разума и законността. С кампанията си аз и групата ни от кандидати за общински съветници се стремим да постигнем представителство на по-голяма част от жителите на общината. В лични срещи с тях коментираме политиките, които общината, с активното, реално участие на гражданите, трябва да приеме и изпълнява в полза на хората. Листата на Партия Консервативна България включва хора на различни възрасти, експерти с опит в съответната област, обединени от идеята за осигуряване на възможност на всички граждани за по-добър живот и реализация в Община Плевен.

  • Чувствате ли се подготвен за кметското място? Кои са основните качества, които трябва да има един кмет?

Нямам колебание за възможността отговорно да приема и да се справя с всички предизвикателства като кмет на Община Плевен. Един кмет трябва да може да се отдаде изцяло на просперитета, сигурността и спокойствието на жителите на всички населени места на територията на общината. Един кмет трябва да има визия за развитието на общината във всички области на живота.

Един кмет трябва да познава нуждите и проблемите на гражданите и да осигури решаването им, да търси мнението на жителите на общината, да осигурява включването им в обсъждането, приемането и осъществяването на ключови планове, програми и проекти, свързани с подобряване на социалната, икономическата и обществената среда.

Един кмет трябва, преди всичко, да е честен и почтен. Да притежава управленски опит и да успява да обединява хора с различни политически и икономически възгледи в името на по-доброто развитие на общността.

Аз притежавам тези качества и вярвам, че заедно с моя екип, ще успеем да превърнем Община Плевен най-привлекателната за живот, работа и образование българска община !

  • От какво има нужда Плевен? Посочете няколко основни приоритети за града и общината?

Плевен има нужда от работеща, компетентна, отговорна, открита, прозрачна и достъпна, ползваща се с обществено доверие и работеща изцяло в обществен интерес общинска администрация.

Основните приоритети са свързани с подобряване и разширяване на инфраструктурата за осигуряване на безопасност, удобство, достъпност и целесъобразност; реална подкрепа на местния бизнес; осигуряване на надеждна и уютна среда за отглеждане на деца, здравословен начин на живот на младите, достоен живот на възрастните хора; осигуряване на успешна реализация на млади специалисти на територията на общината; осигуряване на условия за развитие на физическото възпитание и спорт за деца и възрастни като начин на живот и здраве; изпълнение на стратегията „От фермата до трапезата“; подпомагане на общинските културни институции за разширяване на възможностите им за изява; създаване на „Бранд Плевен“ за популяризиране на отделни видове туризъм на територията на общината; осигуряване на по-чиста околна среда – подобряване на качеството на атмосферния въздух, състоянието на почвите и качеството на водите в населените места в общината; подпомагане на собственото производство на електроенергия за намаляване на разходите на общинските структури, домакинствата и бизнеса.

  • Как ще си сътрудничите с местния парламент, с държава и институциите?

Ще положим всички усилия, основани на почтеността и законността, да постигнем разбиране, подкрепа и взаимодействие за осъществяване на основните приоритети в програмата на Партия Консервативна България за развитие на Община Плевен.

Гласувайте за кмет с бюлетина 46 и за общински съветници с бюлетина 46!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: