„Да направим Плевен горд и силен отново!“ е мотото на кампанията на Коалиция „БСП за България“

27.09.2023 13:09

Представяне на листата с кандидати за общински съветници и приоритети в програмата на кандидата за кмет на Община Плевен – Ева Маринова бяха темите на пресконференцията на Коалиция „БСП за България“.

32 са участниците в листата на Коалицията за местните избори – активни граждани с различни професии – лекари, юристи, инженери, педагози. Сред тях са както настоящи общински съветници като областният председател на БСП Свилен Атанасов, специалистът от фонд „Земеделие“ Моника Чочева, предприемачът Генади Тодоров, така и нови имена, иначе добре познати с експертизата си в техните гилдии и обществото – доц. д-р Бисер Борисов, адвокат Биляна Грънчарова, икономистът и психолог Виктор Илиев и други.

„Да направим Плевен горд и силен отново!“ е мотото на кампанията на Коалиция „БСП за България“ за местни избори в Община Плевен. Акцентите в програмата са свързани с конкретни решения за подобряване на транспортната и градската инфраструктура, социални политики, обвързани с местните потребности, по-добра координация в съвместната работа на общинската администрация с различните институции.

Кандидатът за кмет на Община Плевен Ева Маринова бе категорична, че структурите на БСП са в отлична кондиция и мобилизирани за едно силно представяне на предстоящите избори на 29 октомври.

 

Ева Веселинова Маринова

Преподавател по български език на чуждестранни студенти – медици в Медицински университет Плевен.

*Съавтор на новия учебник, отпечатан тази година, по български език за студенти по медицина в четири части.

*Съосновател на Експериментално средно училище „Интелект” в Плевен, известно днес като Държавна финансово-стопанска гимназия „Интелект”.

*Дългогодишен журналист и кореспондент на БНР, БНТ, на вестниците „Стандарт” и „Новинар”.

*ПР експерт на Областна администрация Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: