Грация от Плевен е сред финалистките на Miss Green Bulgaria

20.06.2023 10:26

Грация от Плевен очарова журито на Miss Green Bulgaria и се класира за финала на конкурса, който ще се проведе на 30 юни в Лозеница Естейт.

Андреа Арсова е една от 16-те финалистки в първия по рода си конкурс за красота, посветен на устойчивото развитие.  Мисията на Miss Green Bulgaria е да повиши осведомеността на обществото по въпроси, свързани с устойчивото развитие, както и да насърчи хората да живеят с грижа и мисъл за околната среда.

Конкурсът за красота и мода Miss Green Bulgaria поставя фокус върху устойчивата мода и естествената красота на българките. 16 момичета от 16 различни града на България ще очароват публиката със своя неподправен чар, а за короната ще се бори и Андреа Арсова от Плевен.

Андреа е сред най-младите участнички в конкурса. Тази година е абитуриентка и  печели титлата ‘’Мис Бал’’, превръщайки се в любимка на цялото училище.

Андреа изучава усилено биология и химия, и мечтае  да стане лекар. През свободното си време плевенчанката обича да се забавлява с приятели, а латино танците са нейната страст.

Лъчезарната Андреа е професионален модел на грим от 3 години и участва в рекламни кампании на модни брандове.

Основната цел, с която Андреа влиза в конкурса е да покаже на обществото колко са важни персоналните ни действия за опазване на околната среда.

Можете да подкрепите красивата представителка на Плевен в надпреварата за титлата „ Miss Green Bulgaria Online”, като гласувате на следния линк: https://www.instagram.com/p/Ctcb91sNNQw/

Всички, които искат да подкрепят Андреа на живо, могат да се запознаят с програмата на събитието тук: https://goo.su/JfU4Dr7

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: