Семинар на тема “Личностно развитие и кариерно ориентиране” се проведе в Кнежа

09.05.2024 16:31

Личностното развитие и кариерното ориентиране предлагат множество предимства за абитуриентите, включващи подобрени умения за вземане на решения, за поставянето и постигането на цели, за увереността на зрелостниците и придобиване на ясна визия за бъдещето.

Ето защо днес организирахме за всички завършващи от Община Кнежа семинар на тема “Личностно развитие и кариерно ориентиране”. Това информира кметът Илийчо Лачовски.

Водещ на семинара беше г-жа Александра Саздова – психолог и консултант по личностно развитие. Започнахме с презентация по темата и много ценни съвети, относно личностното и кариерно развитие. Разиграха се много интересни игри, които накараха зрелостниците да се замислят върху целите и своето бъдещо развитие. Учениците бяха провокирани да изразяват мнение, да бъдат активни и да се аргументират в мнението си.

В края на семинара всеки получи Сертификат за участие. Благодаря на г-жа Александра Саздова за отделеното време, за невероятния подход към абитуриентите и за ценните съвети, което им подари!, коментира още кметът на община Кнежа.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: