На благотворителен бал в Плевен връчват отличията за „Добродетел на годината“

17.01.2022 9:25

За пета година Националното сдружение на сираците в България връчва приз за „Добродетел“. През февруари церемонията ще се проведе в Плевен. На нея ще бъдат отличени над 60 организации, фирми и общественици, които през изминалата 2021 година са подкрепяли инициативи на Сдружението. Това информира Слави Михайлов, председател на НССБ.

За организираната вечеря има и благотворителни куверти на стойност 80 лева – присъствен и 60 лева – неприсъствен куверт, като част от средствата ще се използват в подкрепа на абитуриенти в неравностойно социално положение. През 2021 г. успяхме да помогнем на 47 абитуриенти от Плевенско и страната с еднократни финансови помощи, подчерта Михайлов.

По този повод той прикани директорите на училища и социални центрове в срок до 10.02.2022г. да необходимо да изпратят своите мотивирани предложения за подпомагане на абитуриенти на имейла на Сдружението: [email protected].

Абитуриентите трябва да са сираци, с един родител и от многодетни семейства в тежко финансово положение и лица с увреждания, членове на семейството. За информация и благотворителни куверти може да се свържете на телефон 0877/822685.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: