С коледарски поздрав започна последното за годината заседание на Общински съвет – Плевен

22.12.2021 10:56

 

С коледарски поздрав и наричания за здраве и благополучие започна последното за тази година заседание на Общински съвет – Плевен, информират от пресцентъра на местния парламент.

Още на входа на заседателната зала „Гена Димитрова“ деца от Центъра за работа с деца – второкласниците Даяна Георгиева и Катерина Василева, посрещаха съветниците и подаряваха на всеки ръчно изработена коледна картичка с пожеланието за светли празници. Даяна и Катерина са ученици в СУ „Иван Вазов“ в града и посещават Кръжока по приложна дейност „Вълшебната ножичка“ с ръководител Даниела Вълова при ЦРД – Плевен.

Преди начало на дебатите председателят на Общинския съвет Мартин Митев и колегите му посрещнаха в заседателната зала и малките коледари от Детска градина „Щастливо детство“ – Плевен, които  пресъздадоха традицията на коледуването.

След тях музикален поздрав за предстоящите празници поднесоха и децата от Вокална група „Ботевци пеят“ с ръководител Валентина Николова при плевенското ИНТ „Христо Ботев“.

От името на всички Мартин Митев благодари на малчуганите и им пожела да растат здрави, умни и добри, да не забравят и за игрите и да се забавляват. На тръгване всяко дете получи и подарък – пакет с коледни лакомства.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: