„Спартак“ загуби с 2:3 от елитния Дунав в полезна контрола – снимки

16.11.2018 16:38

Футболният „Спартак“ изигра днес на стадион „Плевен“ полезна контролна среща с първодивизионния „Дунав“ (Русе). Мачът бе от 14.30 часа в Плевен.


Срещата започна с гол от дузпа, изпълнена от Раденцов 10-тата минута за нарушение срещу Иванов. Две минути по-късно спартаковци пропуснаха да удвоят резултата, след като Петров остана очи в очи със стража на гостите, който успя да спаси удара му.


Второто полувреме на мача започна с изравнителен гол на Дунав в 49-тата минута. Русенци направиха за 15 минути пълен обрат след още две попадения в мрежата на Спартак, съответно в 58-та и 63-тата минута на мача. В 65-тата Спартак върна един гол след хубава атака и перфектно подаване на Тодоров. Автор на второто попадение за спартаковци в приятелската среща на стадион „Плевен“ бе Иванов. За гостите и трите попадения бяха на нападателя Иван Коконов.


При този резултат, 2:3 в полза на гостите, приключи и мачът, който бе една полезна контрола за футболистите на Спартак след края на сезона във В Северозападна група, където плевенчани останаха да зимуват като едноличен лидер в класирането.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: