Община Червен бряг посреща коледно-новогодишните празници с богата програма

02.12.2023 9:45

В най-прекрасния месец от годината, изпълнен с вълшебства и надежда, Община Червен бряг ще посрещне коледно-новогодишните празници с богата програма.

Инициативите започват на 9 декември 2023 г. с посрещането на неповторимите Ямболски коледари, които ще благословят жителите на нашия град!

В 17:30 ч. на същия ден, в научната шоу програма “ Магията на Коледа „, джуджетата от лабораторията на Дядо Коледа ще се впуснат в щури приключения и ще направят чудеса от храброст, така че да останат в списъка на „добрите деца“, и да получат подаръци на Коледа.

В 19:00 ч. следва запалването на празничните светлини и коледното дърво.

На 18 декември в НЧ “ Светлина“ ще се завихри приказно настроение, с много смях и забавление заедно с “ Джаз за деца /  Jazz for kids и Венци Благоев “

Уникалните професионалисти от клуб “Дивинитас” ще покажат невероятното си изкуство с огъня, а децата ще могат да се снимат с Дядо Коледа и да му споделят лично за какви подаръци мечтаят в празничната нощ! Събитието ще се проведе на 20 декември.

Община Червен бряг, организира посрещането на Новата 2024 година на Централен градски площад, където в 22:30 ще започне празничен концерт.

Това информират от Община Червен бряг

#тагове:

НАЙ-НОВИ: