Годишното отчетно събрание проведе дружество „Военноинвалид” в Плевен

15.11.2023 13:56

Годишното отчетно събрание на дружество „Военноинвалид“ – Плевен се проведе на 15 ноември във Военния клуб. Официален гост на събитието беше зам.-областният управител Александър Йотков, който изрази своето дълбоко уважение и признателност към всички военноинвалиди и военнопострадали като подчерта, че държавата и обществото ни им дължат специално отношение.

Като представител на  ръководството на Областна администрация, Александър Йотков увери членовете на Дружеството, че ще им бъде оказвана помощ в усилията за подобряване условията им на живот, както и за запазване на тяхното достойнството.

Събранието протече при следния дневен ред: изслушване и приемане на отчета за дейността на Управителния съвет на Дружеството за изминалата година, представен от неговия председател Илиян Христов, счетоводен отчет и отчет на дейността на Контролния съвет на Дружеството. Беше приет план-програма за работата  през 2024 г.

Основните проблеми, които се очертаха са свързани със законодателни промени, касаещи военноинвалидите, както и с липса на споразумение за сътрудничество  с Община Плевен.

Информация и снимки: Пресцентър на Областна администрация

#тагове:

НАЙ-НОВИ: