,Сърце и Мозък’ отбелязва Мовембър с безплатни урологични прегледи

02.11.2023 11:46

По случай международния месец на мъжкото здраве, отделението по урология на високотехнологичната ,Сърце и Мозък’, Плевен обявява дни за безплатни профилактични прегледи и консултации. До края на ноември екипът на доц. Михаил Николовски ще преглежда безплатно всеки понеделник и петък в часовете от 13,00 ч. до 16,00 ч., необходимо е само предварително записване на тел.: 064 678 400.

Датите за прегледите са както следва:

– 3 ноември /петък/;

– 6 ноември /поенеделник/;

– 10 ноември /петък/;

– 13 ноември /понеделник/;

– 17 ноември /петък/;

– 20 ноември /понеделник/;

– 24 ноември /петък/;

– 27 ноември /понеделник/.

Безплатните профилактични прегледи са за всеки мъж с оплаквания свързани с уринирането, простатната жлеза и тестисите. Желателно пациентите да носят със себе си съпътстваща медицинска документация и резултати от предходни лабораторни изследвания, акоразполагат с такива.

През ноември странни мустаци се появяват не само по много мъжки лица, но и върху парти артикули, дрехи и всякакви аксесоари. Причина за това е световната кампания „Мовембър“, която продължава през целия месец. Движението Мовембър окуражава мъжете да правят редовно профилактични прегледи. Често раковите заболявания се развиват без симптоматика и най-сигурният начин за ранно диагностициране са регулярните изследвания и прегледи при уролог. Специалистите са категорични: ракът на простата е напълно лечим, когато е открит навреме.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: