Д-р Валентин Христов: Ще работя „Кайлъка“ и „Скобелев парк“ да бъдат чисти, зелени, с хубави алеи и осветление

26.10.2023 14:36

„Парк „Кайлъка“ и „Скобелев парк“ са любимо място за разходка и отдих на плевенчани. Ще работя за това те да бъдат чисти, зелени, с хубави алеи и осветление. Грижата за парковете, градинките, детските площадки е изключително важно, за да бъде градът ни уютно и приятно място за живот“, заяви в „Кайлъка“ кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен д-р Валентин Христов.

Валентин Христов заведе в „Кайлъка“ народните представители Тома Биков, Младен Маринов и Николай Нанков, за да им покаже свършеното от ГЕРБ за парка през последните години. Въпреки че не управляваме Плевен, народният представител и водач на депутатската листа на ГЕРБ за Плевен Пламен Тачев подсигури кошчета за боклук до всяка пейка в парка, както и осветление в „Скобелев парк“. Дарението бе направено преди около 2 години, не в период на избори, след молба на млади семейства, които споделиха на Тачев, че вечерно време се притесняват да се разхождат в „Скобелев парк“ заради липсата на осветление, а в „Кайлъка“ на алеята няма кошчета, където да си изхвърлиш отпадъците и много хора ги мятат в тревата, където си играят децата.

С поставянето на кошчетата и осветлението, увеличихме сигурността и чистотата на двата парка, припомни Пламен Тачев и увери, че ще продължи да помага с каквото може.

Д-р Валентин Христов пое ангажимент, че като стане кмет на Плевен грижата за градската среда, парковете, междублоковите пространства и детските площадки ще бъде приоритет. Трябва да направим града ни приятен за живот и удобен за отглеждане на деца, за да спрем обезлюдяването на Плевен, добави д-р Валентин Христов.

Информация: Пресцентър ПП ГЕРБ Плевен

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: