Д-р Валентин Христов бе отличен с приза „Лекарите, на които вярваме“

19.10.2023 12:15

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен доктор Валентин Христов, който е сред светилата в областта на кардиологията, бе удостоен с почетната грамота „Лекар, на когото българите вярват“. Това е огромна признателност за неговата работа през годините и всеотдайност към пациентите.

„Да бъда включен отново в лигата „Лекарите, на които вярваме“ за мен е привилегия и чест, но и отговорност. Благодарен съм за доверието на своите пациенти и ще работя и занапред, за да го запазя и затвърдя“, каза д-р Христов.

Инициативата на “24 часа” “Лекарите, на които вярваме“ се превърна през годините в компас и е ценена от пациентите, и от медицинските специалисти.

Тазгодишното издание е посветено на световните трендове в медицината и здравните грижи – рево­люционните технологии, персонали­зираната апаратура, персоналните лекарства, адаптирани към потребностите на отделния пациент и др.

„Трябва да следваме световните трендове, така че да осигуряваме на хората адекватно и качествено здравеопазване. Усилията ни трябва да са насочени и към подготовката на здравните специалисти“, коментира още д-р Валентин Христов.

Ако стане кмет на Плевен, д-р Валентин Христов ще работи за подобряване на здравните грижи в малките населени места. „Kато човек, който цял живот работи в системата на здравеопазването и познава проблемите в детайли, имам решение как да направим здравните грижи в Община Плевен по-качествени и по-достъпни“, категоричен е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен д-р Валентин Христов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: