Откриха Детска полицейска академия „СОНИК СТАРТ” в град Левски

11.07.2022 14:51

Първата Детска полицейска академия на СОНИК СТАРТ беше официално открита днес на Спортен комплекс, град Левски.

Проектът Детска полицейска академия на Центъра за обществена подкрепа е подкрепен от всички центрове в страната на СОНИК СТАРТ и управителя Иван Иванов. Детската полицейска академия е организирана със съдействието и подкрепата на Община Левски, РУ – Левски, РСПБЗН -Левски, БЧК – Левски, МКБППМН, Об С -Левски и верига магазини Абсолют +, съобщи Наталия Николова при официалния старт и благодари на кмета на община Левски Любка Александрова и екипа.

Любка Александрова поздрави всички за удоволствието, заедно да открием полезните и важни за живота занимания на децата през ваканцията. Така те ще научат повече за работата на полицая и отговорностите.

В продължение на една седмица децата ще изучават, заедно със служителите на реда и безопасността, социални умения и правилата за движение с практически  занимания.

Управителят на СОНИК СТАРТ Иван Иванов приветства участниците в Първата Детска полицейска академия с благодарност към всички,  подкрепили полезните занимания на децата. „Когато правим нещо за децата всички трябва да сме заедно и да сбъдваме техните мечти.”, каза Иван Иванов и пожела успех.

С пита хляб и мед, по стара българска традиция, бе даден старта на заниманията по безопасност на движението, в които служители на РУ –Левски запознаваха децата с важни моменти в пътното движение на децата, като пешеходци, велосипедисти и управляващи тротинетки. Подчертана  бе отговорността за спазване на правилата за движение по улиците и пътищата.

Информация и снимки: Община Левски, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: