Община Левски с Национална награда за съхраняване и възраждане на традиционните празници и обичаи

06.08.2021 12:17

С грамота и  статуетка  бе отличена Община Левски по време на Научно-практическата конференция „Интелигентните градове и общини – визия за бъдещето“ (30 -31 юли 2021 г., Правец), която се осъществи от фондация „Конрад Аденауер“ и Асоциацията на българските градове и региони (АБГР), със съдействието на VIVACOM.

На събитието присъстваха областни управители, заместник-областни управители, кметове, заместник-кметове, председатели на общински съвети, секретари на общини, общински съветници, членове, партньори и приятели на Асоциацията. По време на съпровождащата я церемония бяха раздадени годишните  Националните награди на АБГР.

В категорията „Традиционни празници и обичаи“ наградата бе присъдена на Община Левски. Елка Ангелова получи отличията от Ангела Василева – зав. отдел „Реклама“ на в. „Стандарт“ – партньор на събитието. Наградата е признание за усилията на Община Левски за съхраняване и възраждане на традиционните празници и обичаи, информират от Пресцентъра на местната администрация.

При награждаването Елка Ангелова благодари от името на кмета на общината  за признанието и подчерта, че опазването на българщината, традициите и културата трябва да е в сърцето на всеки, милеещ за Родината.

Снимка: Община Левски, Пресцентър

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: