Бойко Борисов в Плевен: Машинното гласуване на 11 юли е репетиция за голямата манипулация на президентските избори

26.06.2021 20:07

Машинното гласуване на 11 юли е репетиция. Репетиция за голямата манипулация, която ни готвят за президентските избори есента. За какво иначе активист на „Да, България!“ ще получи ключовете за машините? И дали този човек заедно с работещите към ЦИК граждани на Венецуела, Коста Рика и Панама са пипали софтуера? Вчера зададохме тези въпроси и настъпи гузно радиомъчание. Всички съмнения обаче могат да отпаднат на секундата, ако ЦИК реши да се броят контролните разписки. Ако не – значи се пече подмяна на вота!“. Това заяви тази вечер в Плевен председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. Той бе в града при представянето на листата с кандидати за народни представители на Коалиция ГЕРБ – СДС за 15-тиМИР – Плевен с водач проф. д-р Григор Горчев пред членове и симпатизанти на партията.

Бойко Борисов коментира противоречивите сигнали, които идват от служебния министър на финансите Асен Василев. „Когато Радев си е в България – бюджетът е продънен и буферите са изчерпани. Отива Радев в Брюксел, махат се от врата на това младо момче – открих 1,5 млрд. лв. за допълнителни разходи… Къде ги откри? Ние сме ги събрали от битката с корупцията и контрабандата тези пари“, попита лидерът на ГЕРБ.

Бившият премиер заяви, че служебното правителство е убило ваксинационния план, защото новите управляващи са спрели да доставят ваксини. „Хората си тръгнаха по почивки и като се върнат септември, ще видят какво чудо ще бъде”, подчерта той. Борисов припомни, че неговото правителство е осигурило 3 млн. ваксини за България като на ден е била достигната бройката от 43 000 ваксинирани.

АМ „Хемус“ догодина ще е готова, ще се пътува за час от София до Плевен, каза още лидерът на ГЕРБ. И добави, че благодарение на това, че неговото правителство е предплатило строителството на „Хемус“, в момента то продължава.

Лидерът на ГЕРБ призна, че много дълго е пренебрегвал плевенската структура на партията. Той коментира, че тя може да стане за пример на всички в страната. Борисов благодари на Пламен Тачев и Мирослав Петров, които са се съобразили с неговото  решение листата да бъде обновена като подчерта, че те ще продължат да помагат на партията.

Кураж и здраве пожела Бойко Борисов на кандидатите за депутати, на членовете и симпатизантите на партията в Плевен. „Сега вече сме истинска партия – с ръководства, с колективно вземане на решения, демократично се действа, а много млади хора са в листите“, завърши лидерът на ГЕРБ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: