„Демократична България – Обединение“ регистрира листата си с кандидати за народни представители за 15-ти МИР – Плевен

09.06.2021 9:47

Коалиция „Демократична България – Обединение“ регистрира пълна листа с кандидати за народни представители за 15-ти МИР – Плевен за предсрочните парламентарни избори, насрочени за 11 юли. Както вече съобщихме водач отново ще е Найден Зеленогорски, който заедно с Тодор Еленков, Златко Урумов и Христо Таслаков внесоха документите в Районна избирателна комисия – Плевен.

В листата сме запазили баланса между опитни и млади хора, между партийни и граждански кандидатури, има представители от различни общини в област Плевен, коментира Зеленогорски. Той добави, че от „Демократична България“ очакват сериозен успех, „който ще бъде гарантиран с честни избори, без мащабно купуване на гласове, на което станахме свидетели на миналите избори. Машинното гласуване със сигурност ще даде шанс за обективен вот без манипулиране на бюлетини и купени гласове“.

Искаме на 11 юли да върнем България на българите и на демократичното управление, заявиха от „Демократична България“ и подчертаха, че ще водят толерантна предизборна кампания, насочена към решаване проблемите на хората.

Ето и пълната листа, регистрирана в РИК – Плевен: 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: