Каракачанов: Гласувах за продължаващо увеличаване на доходите, за традиционното българско семейство, за сигурността на гражданите

04.04.2021 12:24

България се нуждае от стабилност, след изборите да се формира стабилно мнозинство и стабилно правителство, което да решава проблемите. Това коментира днес лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, който упражни правото си на вот в Плевен. Ако България изпадне в продължителна политическа криза, това ще засили и икономическата, от което губят всички български граждани, подчерта Каракачанов.

Той призова политиците след днешния ден към повече отговорност и повече българщина, а не партийни пристрастия – „иначе няма смисъл от партиите“.

Гласувах за това, за което сме почнали да водим като политика от много отдавна – за продължаващо увеличаване на доходите, за традиционното българско семейство, за сигурността на българските граждани, каза още лидерът на ВМРО. Той  прогнозира, че новият парламент ще бъде шарен като изрази надежда да е бъде и по-национално отговорен.

Според Красимир Каракачнов при „шарен парламент“ има един шанс да се сформира правителство, ако партиите са наистина социално отговорни и, ако наистина поставят интересите на държавата и на българите над собствените си политически амбиции и боричкания за власт.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: