„Демократична България“ регистрира листата си за парламентарните избори в 15-ти МИР – Плевен

02.03.2021 15:18

„Демократична България“ регистрира днес листата си с кандидати за народни представители за 15-ти МИР – Плевен с водач Найден Зеленогорски.

Листата на „Демократична България“ е балансирана, има хора с опит и млади хора, изградена е от професионалисти в различни области, коментира Зеленгорски. Ще направим, продължи той, една активна кампания в рамките на пандемия, без да подлагаме на изпитания хората, които искат да ни чуят. Основното, което си поставяме за цел е модернизация на България, защото само това би ни дало шанс да постигнем поне средно европейско качество на живот. Разбира се това означава преди всичко върховенство на закона и да имаме ефективна съдебна система, подчерта Найден Зеленогорски. Той посочи, че е нужна реформа в съдебната система, отстраняване на главния прокурор и ВСС.

Не на последно място трябва да отвоюваме държавата си по начин, по който се опитваме да отвоюваме Сараите, отнети на българския народ, каза още кандидатът за депутат от „Демократична България“. По думите му в България в момента няма истинска демокрация, щом няма върховенство на закона, честни и свободни избори, щом се твърди, че една четвърт от гласовете са корпоративен или купен вот.

Найден Зеленогорски подчерта, че кандидатите на „Демократична България“ искат да постигнат ръст в качеството на живот в Северна България, която изостана от Южна България заради неправилната регионална политика на няколко правителства.

Платформата на „Демократична България“ се прави от можещи и знаещи хора и те успяват по убедителен начин да обяснят на обществото към какво се стремим. Имаме необходимите специалисти, с които да постигнем тези наши политически цели, подчерта Свилен Трифонов, юрист и трети в листата.

Ето и листата с кандидатите на „Демократична България“ за 15-ти МИР – Плевен:

Найден Зеленогорски, Гражданско сдружение „Достойнството на един народ“

Тодор Еленков, лидер на ДСБ – Плевен

Свилен Трифонов, юрист, лидер на „Да, България“

Албена Симеонова – Върбанова, Зелено движение

д-р Николай Милев, ДСБ – Червен бряг

Николай Любенов, предприемач и общински съветник в ОбС – Левски

инж. Златко Урумов, „Да, България“

Петко Петков, общински съветник в Червен бряг

Лора Герасимова, юрист, ДСБ

Елена Петрова

Вихрен Крамолински, предприемач, ДСБ

#тагове:

НАЙ-НОВИ: