БСП регистрира листата си за участие в парламентарните избори в 15-ти МИР – Плевен

01.03.2021 13:42

Коалиция „БСП за България“ регистрира днес листата си с кандидати за народни представители в 15-ти МИР – Плевен за предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на 4 април.

Листата на БСП е победният екип за Плевен. Регистрирахме се с ясното съзнание, че имаме всички шансове да спечелим, защото имаме една реалистична, амбициозна и алтернативна програма на това, което става в България, коментира минути след като приключи регистрацията в РИК – Плевен водачът на листата на БСП проф. Румен Гечев. Всички проучвания, добави той, показват, че 70 на сто от българите не харесват това управление и искат промяна. „Единствената партия, която е в кондиция, единствената, която беше опозиционна партия в парламента, беше БСП. Направили сме силна листа от експерти, наша е задачата да покажем на плевенските избиратели, че ние сме най-добрият екип, който заслужава тяхното доверие. От нас зависи как ще работим, за да стигнем до вскеки избирател от 15-ти МИР – Плевен. Убеден съм, че с общи усилия ще се класираме първи“, категоричен бе проф. Гечев.

Той, подчерта, че БСП ще провежда позитивна кампания. „Нашата задача е да сведем програмата ни до знанието на хората. Нямаме намерения да влизаме в комбинации, в лъжливи новини и други, но не препоръчваме и на нашите опоненти да използват нерегламентирани средства. В крайна сметка хората ще оценят какво им се предлага. От нашите опоненти никой все още не е обявил програмата си. БСП първа си формира листите, първа си прие предизборната платформа и ще бъде първа на изборите“, заяви проф. Румен Гечев.

Ето кои ще се борят за гласа на жителите на Плевенска област, за да станат част от новия Парламент:

1. Проф.Румен Гечев

2.Стефан Бурджев

3. Илиян Йончев

4. Мирослав Михайлов

5. Мария Бонинска

6. Злати Тодоров

7.Бойко Тодоров

8. доц.д-р.Бисер Борисов

9. Антонио Василев

10. Бисер Атанасов-Долна Митрополия

11. д-р Цветан Андреев

12. Марияна Маринова

13. Иван Мандински

14. Христофор Дочев

15. Огнян Янчев

16. Ива Славчева

17. Веселин Радев

18. Зорница Йоткова

#тагове:

НАЙ-НОВИ: