Изрядните клиенти на „Топлофикация Плевен“ плащат 9 лв. за 1 кубик топла вода

04.02.2021 10:59

„Топлофикация Плевен“ продължава програмата си „Изряден клиент“ и през този отоплителен сезон. С тази кампания клиентите на дружеството се ползват от пределна цена в размер до 9,00 лева за всеки потребен и отчетен кубик битово гореща вода. „От първостепенно значение е взиманото доверие между нас и клиентите ни.“, заяви инж. Йордан Василев, директор на „Топлофикация Плевен“.

В програмата могат да участват ежемесечно всички клиенти, използващи топлинна енергия за битови нужди, които са изпълнили едновременно следните условия:

  1. Нямат повече от две неплатени фактури и съдебни или присъдени задължения към „Топлофикация-Плевен” към последния ден на месеца, за който се издава фактурата.
  2. Всички уреди в имота им са с преминала метрологична проверка и са изпълнили в срок предписанията на „Топлофикация Плевен” и фирмите за дялово разпределение за метрологична проверка и подмяна на уредите за дялово разпределение.
  3. Осигуряват ежемесечен отчет и/или самоотчет на уредите за дялово разпределение и водомерите за топла водана фирмите за дялово разпределение и „Топлофикация- Плевен”.

Директорът на „Топлофикация Плевен“ посочи, че тяхната цел е непрекъснато да подобряват обслужването на клиентите. „Нашите клиенти се радват на специално отношение, като получават необходимата информация и решенията, от които имат необходимост. Поставили сме си високи цели в посока на подобряване на качеството на обслужване на клиентите ни.“, казва инж. Василев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: