Предлага ли търговски отстъпки „Топлофикация – Плевен“ ЕАД?

23.07.2020 14:24

В разгара на лятото никой не мисли за парното през зимата, а по-скоро всички са ангажирани да планират летните си почивки. Но ние решихме да се поинтересуваме относно актуалните търговски отстъпки, предлагани от „Топлофикация-Плевен“ ЕАД. Двете им основни услуги са битова гореща вода, предлагана през цялата година и централно отопление през студените месеци, най-често отоплителният сезон започва в края на октомври или началото на ноември и продължава до месец март.

Пуснахме писмено запитване до „Топлофикация -Плевен“ ЕАД и получихме отговор, който публикуваме:

„При услугата „битово горещо водоснабдяване“ целогодишно се прилага търговска отстъпка „Изряден клиент“.  При нея редовните платци заплащат цена за всеки потребен и отчетен кубик топла вода до 9,00 лева (с ДДС).  За да се възползват от тази отстъпка е необходимо нашите клиенти да нямат просрочени задължения, уредите в имота им да са метрологично проверении данните им по клиентските партиди да са актуализирани. Дружеството определя и пределна цена за всички останали клиенти ползващи топла вода в размер до 13,00 лв. (с ДДС).

Всички битови клиенти на „Топлофикация-Плевен“ ЕАД могат да се възползват и от съществуващата отстъпка „Лоялен клиент“ в размер на 3% (без ДДС) от сумата на фактурираната топлинна енергия. Единственото условие е да заплащат в срок месечните си фактури.

Във връзка със социалните отговорности към нашите клиенти  „Топлофикация-Плевен“ ЕАД е предвидила възможността натрупани стари задължения за ползвана топлоенергия да се платят разсрочено чрез сключване на договор, като за неговия периодсе преустановява начисляването на лихва върху задължението“.

От отговора на дружеството разбираме, че „Топлофикация-Плевен“ ЕАД е помислила за всички свои клиенти, ползващи топла вода и/или отопление, което е една много добра новина за гражданите на град Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: