Вълшебна коледна работилница организираха в ДГ „Калина“ – Плевен

19.12.2018 7:29

Казват, че има Дядо Коледа, който се промъква през комина и оставя подаръци под елхата. Казват, че Дядо Коледа имал работилница, в която мънички джуджета правят най- невероятните играчки. Може би вие не вярвате на това, но какво пък?!
В ДГ „Калина“ – Плевен с директор Жоржетина Атанасова, децата от втора група „Слънце“ с учителки М .Блажева и М. Пацова, с помощник – възпитател С. Лазарова организираха съвместно с родителите на децата такава „вълшебна коледна работилница“.


С много радост и празнично настроение 4-5годишните малчугани, също като джуджетата на Дядо Коледа, крояха, боядисваха, лепиха, изрязваха, украсяваха, опаковаха. Под малките им ръчички, плод на фантазията и мечтите им се родиха уникални коледни играчки, украшения с коледна тематика, снежни човеци от шишарки, коледни венци, картички и др. подпомагани от любящите ръце на мама и татко, по големи братя и сестри.
Казват, че на Коледа стават чудеса! Нека в навечерието на коледните празници заедно деца, учители и родители да се научим сами да ги откриваме и да ги създаваме. Нека запалим елхата заедно и повярваме в Коледа!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: