Момчетата от Ясен паднаха с малко от класен противник

15.12.2018 10:53

Двуцифрен резултат 12 на 10 постигнаха амбициозните момчета от училището в с. Ясен и техните батковци от гимназията по мениджмънт и хранителни технологии в Плевен. Двата отбора изиграха зрелищен футболен мач, какъвто на публиката рядко се случва да гледа.


Батковците от Плевен, които са лидери в групата си в този кръг на ученическите спортни игри, посрещнаха великодушно по-малките. В началото създадоха впечатление, че ще им разкажат играта, вкарвайки поредица ефектни голове. Удоволствие бе да се гледа играта на Емил Самуилов, Симеон Асенов и Андрес Николов. Те очевидно се забавляваха и даваха урок по класа, което допадна на всички.
Ясенските момчета обаче не са дадоха лесно. Те се върнаха в играта и отговориха с добри попадения. Отлично се представиха капитанът Нихат Младенов, Илия Илиев и Валери Тодоров, които защитиха честта на ясенското ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”.

Тийнейджърите от плевенската Професионална гимназия по мениджмънт и хранителни технологии предложиха противникът да вкара на терена всичките си резерви. С този жест максимално затрудниха достъпа си до вратата на малките. След последния съдийски сигнал двата тима се уговориха за реванш.


В ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” в Ясен през седмицата ще гостува Цветомир Панов, професионален футболист на „Лудогорец”. На срещата с него ще присъстват и ученици от ПГМХТ. Момчетата и момичетата от двете училища имат шанс да получат автографи от звездата.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: