Изключително представяне за възпитаниците на ТК „Плевен 90“ в турнирите от календара на „Тенис Европа“

26.06.2018 11:23

Впечатляващо представяне в международните турнири на ТЕНИС-ЕВРОПА записаха възпитаниците на ТК „Плевен 90“. Още на първия турнир – 12 год. в Анталия, Турция Росица Денчева грабна І-во място, последва отново І-во място в Лимасол, Кипър, Букурещ – І-во място и ІІ-ро място – двойки и ТЕ – Добрич – 12 год. – І-во място – І-ва ракета на отбора.
За първи път в историята на Клуба, Роси Денчева заедно с националния отбор се класира на ІІ-ро място в Хантимансийск, Русия и получиха право да играят на финалите на Европейското първенство в Англия. И там шесто място в Европа. Основен дял за това има нашето момиче – І-ва ракета на отбора. Отлично представяне и на Йоана Константинова. На МТ в Добрич спечели второ място на двойки и трето място на двойки.
През тази година Росица спечели престижна награда от фондация „Димитър Бербатов”. Отлично се представи Йоана Константинова на ТЕ – 12 год. в Прокупле, Сърбия. Спечели бронзов медал на сингъл, а на двойки са първи с Никол Николова след убедителни игри и без загубен сет. Сега очакваме от тези две талантливи тенисистки на Клуба успешно представяне на ТЕ – турнири в Порто Сан Джорджо, Италия и в Унгария, както и да бъдат включени в националния отбор до 12 години за участие в Европейската лятна купа, споделят от клуба.


Отлично се представи Цвета Радева на международния турнир – ТЕ – 14 год. в Скопие, като се класира на четвъртфинал. Последната среща с Кузмановска – Македония игра отлично, но загуби 3-6, 6-2 и 7-5. В следващите месеци до края на сезона предстоят още международни турнири и с основание очакваме още добри представяния, отбелязват още от ръководството на ТК „Плевен 90“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: