Предложение за промяна на Общинската транспортна схема ще обсъждат местните депутати на Плевен

18.08.2016 10:38

sesiq 3

Промяна на Общинска транспортна схема и възлагане изпълнението на новосъздадени автобусни  линии е едно от предложенията, които ще бъдат обсъдени на предстоящата сесия на Общински съвет – Плевен. Заседанието е насрочено за 25 август от 9 часа в конферентната зала на сграда „Гена Димитрова” от 9 часа.

Ще бъде дебатирано и  предложение относно изменение на Учредителен акт на „Тролейбусен транспорт” ЕООД, гр. Плевен, както и допълване Програма за развитие на „Паркстрой” за 2016 година.

Местните депутати ще трябва да определят представители на Общински съвет – Плевен в Областен съвет и Общински съвет за намаляване на риска от бедствия. Ще бъде разгледано и предложение относно допълване на Програмата за управление и разпореждане с имотите – общинска собственост на Община Плевен във връзка с обявяването на обекти от първостепенно значение, включени в обхвата на проект „Интегриран Воден цикъл Плевен-Долна Митрополия”. Под точка 9 е предоставяне на информация относно изпълнението на бюджета на Община Плевен, сметките за средства от Европейския съюз и основните показатели към 30.06.2016 г. Ще бъде разгледано и предложение за извършване на вътрешни компенсирани промени между обектите от Инвестиционната програма за 2016 година.

Кметът Георг Спартански внася за разглеждане и предложение относно одобряване на проектобюджета за 2017 година и актуализирана бюджетна прогноза за периода 2018 и 2019 години за постъпленията от местни приходи и разходите за местни дейности на Община Плевен. Съветниците ще обсъдят и закриването на Междуучилищен център за трудово-политехническо обучение.

Предварителният дневен ред включва общо 25 точки като последните две са за отпускане на персонални пенсии.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: