20 години Вие избирате ВасиМа!

21.06.2016 7:51

ВасиМа помага на клиентите да подобрят местата, които обитават, в продължение на … 20 години. От 1996г. ВасиМа застава зад „внимание и умение”, „обслужване и качество”.

vas31
…Със своите обучени и квалифицирани служители ВасиМа е една от най-познатите и предпочитани марки за щори и дограма в Плевен. Въз основа на контрола на производство и предлагани услуги, стъпка по стъпка сме преборили други пазари, търговци и производители.
„Днес, … 20 години по-късно, правейки равносметка в каква степен са реализирани очакванията ни, ние с гордост установяваме, че сме в челната редица на фирмите в бранша в Плевен. Възходящото ни развитие бе реализирано в среда, в който действаха две много важни тенденции: силният оптимизъм, че ние ще успеем, и доверието на клиентите и високата им потребителска активност”, коментира управителят на ВасиМа ЕООД Стоян Иванов.

vo1
Дали нашите клиенти ще пазаруват в офисите ни, онлайн, по телефона, или ще ни посрещнат в своя дом или офис, ВасиМа е готова да помогне. Днес ВасиМа е успешна фирма, която включва в продуктовата си гама: алуминиева и пвц дограма; екстериорни щори; всички модели интериорни щори, сенници и тенти, охранителни ролетки; гаражни и портални врати; вътрешни интериорни врати и метални блиндирани врати,мрежи против насекоми; врати хармоника; телескопични простори за дрехи,алуминиеви парапети …

vo6
„Клиентът, избрал нас, всъщност поръчва топлина, уют и красота за своя дом, а не просто прозорец или врата. Нашата цел: доволните ни клиенти да продължават да увеличават своя брой, защото те са най-верния критерий за добре свършена работа!”, категоричен е управителят на ВасиМа ЕООД Стоян Иванов.

vas12 vas14 vas15 vas22 vas23 vas24

#тагове:

НАЙ-НОВИ: