Бисер Миланов – Петното ще лежи три години в Затвора в Белене

09.02.2017 16:42

Днес Софийската районна прокуратура преведе в затвора в Белене Бисер Миланов с прякор „Петното“ за изпълнение на влязла в сила присъда, с която му е наложено наказание „лишаване от свобода“, съобщават от Прокуратурата.

Бисер Миланов е осъден по внесен от СРП обвинителен акт за това, че на 07.06.2013 г., около 18.00 часа, в гр. София, на територията на палатков лагер, разположен между сградата на Народното събрание и градинката на СУ „Св. Климент Охридски“, се е заканил на Боряна Г. с убийство с думите: „Ще ти отрежа бавно и мъчително главата и след това ще ти се изходя във врата“ и това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му. Описаното деяние представлява извършено престъпление по чл. 144, ал. 3, вр. ал. 1 НК.

На Миланов е наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от три години, което следва да бъде изтърпяно при първоначален строг режим.
Съгласно указанията, дадени от наблюдаващия прокурор при СРП, Миланов следва да бъде преведен в Затвора – Белене, за изтърпяване на наложеното му наказание.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: