Открита е нова дарителска сметка за лечението на Влади от Плевен!

14.01.2016 14:20

Vladi

Днес семейството на Владимир Петров, за когото се набират средства за лечение в Турция, е открило нова сметка за дарения не негово име. Това обяви във Фейсбук бащата на младежа Галин Петров, който до момента бе титуляр на предишната сметка.

Благодарим на всички от сърце, които даряваха и помагаха на Влади през всичките тези тежки за нас години! Благодарим Ви че бяхте с нас! Имате уверението ни на честни и почтени хора че всеки дарен от Вас лев досега е отишъл за лечението но Влади”, пише Галин Петров.

Набраните до момента средства от стартирането на новата кампания за събиране на средства за лечение на Влади в болница Гювен, Анкара, в размер на 4307 лева са прехвърлени в новата дарителска сметка.

Ето и новата сметка:

IBAN: BG10FINV91501316670089
в ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
Титуляр:Владимир Галинов Петров

Ще припомним, че Владимир Петров се нуждае от средства, за да може да продължи лечението и възстановяването си след преживяна тежка катастрофа.

Фаталният ден за Влади и неговото семейство е 14 април 2012 г. Тогава плевенчанинът катастрофира и получава тежка черепно-мозъчна травма.

Новата надежда за Влади и семейството му е лечение в болницата Гювен, Анкара. Специалистите там смятат, че младежът е подходящ за рехабилитация на роботизирано устройство Локомат, както и за допълнителни процедури, които ще допринесат за по-бързото и пълноценно подобряване  състоянието му.

Сумата, която трябва да бъде събрана, за да замине Влади за Турция е 9 000$, в нея са включени само медицинските процедури, но не и разходите за престоя му.

Снимка: личен архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: