Христо Таслаков, кандидат за общински съветник: Който може – той побеждава!

23.10.2015 8:38

Христо Таслаков е кандидат за общински съветник от листата на Местна коалиция „Плевен може – Плевен побеждава”. Роден в Плевен през 1967г hristof Образование

Основното си образование завършва в Троян. Средното образование в София в един от най-елитните техникуми в страната – тогава Техникум по електротехника и автоматизация „Киров“ София. Завършва немската паралелка с диплома за преводач, а самия техникум със златен медал. С Бакалавърска и Магистърска степен от Технически Университет гр. София, специалност “Автоматизация на производството”.

Езикова компетенция

Английски език – добро ниво на четене, писане, разговор. – Немски език – диплома за преводач. – Руски език – добро ниво на четене, писане, разговор.

Допълнително обучение

-изграждане на дистрибуторски мрежи, ”ЛьоСафр-Будафок”, Будапеща, Унгария, юни 1999г. -работа с клиенти, ”ЛьоСафр-Будафок”, Будапеща, Унгария, юли 2000г. -управление на продажбите, ”ЛьоСафр Словакия”, Требишев, Словакия, януари 2002г. -управление на качеството, ”ЛьоСафр-Чехия”, Оломоутц, Чехия, май 2003г. -подготовка за присъединяване към Евросъюза “ЛьоСафр-Франция”, Лил, Франция, юли 2005г. -запознаване с процесите на производство на пресен пастьоризиран яйчен меланж, “Совимо Франция”, Лил, юни 2006. -управление на бизнес в условия на криза, ”Будафок”, Будапеща, Унгария, май 2009г. – запознаване с процесите на производство на спални матраци, “Сиеста Бединг- Румъния”, Фитещи, Румъния, юни 2011г.

Професионална кариера

От 1992г. ”Таслаков-Комерс” ЕООД – управител и собственик на фирмата, от 1998г. изключителен представител на френският концерн “ ЛьоСафр” (световен лидер в производството на хлебна мая) за Северна България. От 2007 г. до 2010г. създател и съсобственик на „Ово-Бул” ООД – първият в страната завод за производство на пресен пастьоризиран яйчен меланж. От 2008 управител и съсобственик в „Лафайет” ООД – работеща в областта на възобновяемите енергии. От 2010г. управител и съсобственик във „Валентина 98” ООД шивашка фабрика в гр.Плевен с над 100 души персонал. От 2010 г. управител и собственик в „ЕкоТих” ЕООД търговска фирма в сектора на мебели и матраци, представител на “Сиеста Бединг” Румъния.

Опит в местното самоуправление

Два мандата общински съветник, през първия мандат 2003-2007 – заместник-председател на ОС, през втория 2007-2011 – председател на комисията по финанси и бюджет. Понастоящем е общински председател на ДБГ и зам. председател на предизборния щаб на Георг Спартански и част от листата на МК „Плевен може-Плевен побеждава“. izo1 Гласувай с № 23 за листата на Местна коалиция „Плевен може – Плевен побеждава” и кандидата за кмет Георг Спартански! Избери преференциално кандидата за общински съветник в Общински съвет Плевен – Христо Таслаков с преференция – № 10!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: