Меглена Кунева: Плевен заслужава най-доброто, а това е Георг Спартански

22.10.2015 20:16

22.10.spartanski1

Със среща-концерт в драматично-куклен театър „Иван Радоев“ в Плевен Реформаторският блок официално закри националната си предизборна кампания тази вечер. Да подкрепят кандидата за кмет на Плевен Георг Спартански, издигнат от Местна коалиция „Плевен може – Плевен побеждава“ (КП „Реформаторски блок“, ПП ВМРО – Българско национално движение) тук дойдоха вицепремиерът и лидер на „България на гражданите“ Меглена Кунева, съпредседателят на парламентарната група на РБ Найден Зеленогорски, председателят на ДСБ Радан Кънев, председателят на ВМРО Красимир Каракачанов, министърът на отбраната и председател на БЗНС Николай Ненчев, депутатът Румен Христов, лидерът на НПСД Корман Исмаилов.

22.10.spartanski2
Знам, че Плевен ще успее, но преди това трябва да направим всичко възможно успехът да дойде, дай Боже, от първия път, обърна се към присъстващите в залата Меглена Кунева. Тя заяви, че не може да си представи по-подготвен, по-симпатичен и по-любим за Плевен човек от Георг Спартански. Кунева посочи, че Спартански е човек, с когото всяка голяма европейска политика може да се гордее. И аз знам, че от него Плевен ще продължи развитието си – там, откъдето то бе прекъснато, каза вицепремиерът. Защото Плевен заслужава най-доброто, а това е Георг Спартански, категорична бе Кунева.

22.10.spartanski3
От своя страна, Красимир Каракачанов отбеляза, че приключва една тежка кампания срещу опоненти, които не подбират средствата и изсипващи огромни финансови ресурси само и единствено в името на властта. „За разлика от всичко това, нашата кампания в Плевен бе с едно човешко лице в името на гражданите, защото за всички нас властта не е самоцел. Нашата борба е за най-хубавия град в Северна България“, изтъкна лидерът на воеводите. Никак не е случайно, че закриваме националната си кампания именно в Плевен, тъй като Георг и Реформаторският блок тук са флагманът на българската реформаторска флота на тези избори, допълни изказването на Каракачанов Радан Кънев, посочвайки, че точно по този начин трябва да изглежда РБ във всяка една община в страната. На тези избори вие сте нашата пътеводна светлина за цялата страна, не скри той.

22.10.spartanski4
Последно социологическо проучване показва, че Георг Спартански води с 40 към 25% на проф. Стойков, което означава разлика от около 9 000 гласа, анонсира под бурните аплодисменти в залата Найден Зеленогорски, който изрази увереност, че Спартански може да грабне победата още на първия тур. „Лошата новина, обаче, е, че преди 4 години аз водех горе-долу с толкова три дни преди изборите, а накрая с моя опонент завършихме наравно. Затова са ни необходими още 5 000 гласа – нека всички заедно направим това усилиe и не поставяме под риск нашите избори“, призова Зеленогорски.

22.10.spartanski5
Считам, че плевенчани са бъдещето на Плевен, защото те са хората, които могат да променят града си – аз само ще бъде част от тяхното усилие, каза на свой ред Георг Спартански. Той не скри, че за него е огромна чест фактът, че всички тези партии са единни и застават заедно зад неговата кандидатура и отбеляза, че се гордее от срещите, които е успял да проведе в рамките на предизборната кампания. „Нека върнем Плевен на плевенчани – обещавам управление с човешко лице, вярвам във вас и в това, че имаме общи желания и общи цели. Вярвам, че можем да го постигнем заедно, защото Плевен го заслужава“, заяви още Георг Спартански.
След официалната част за доброто настроение на всички в залата се погрижиха група „Сигнал“ и цигуларят Чавдар Вълков.
Купуването и продаването на гласове са престъпление!

22.10.spartanski6

 

22.10.spartanski7

#тагове:

НАЙ-НОВИ: