Трима популярни музиканти ще са сред менторите на участниците в Youth Music Fest – Левски 2015

09.07.2015 9:57

9.07.fest

Броени дни остават до провеждането на Youth Music Fest – Левски 2015, организиран от Соник Старт и Община Левски. Събитието е част от Националната кампания на Соник Старт „Толерантност. Равни под слънцето“ и приема щафетата от Youth Music Fest – Драгоман 2014. YMF Левски е и част от календара по отбелязване на 70 години град Левски.
YMF – Левски, ще се проведе от 15 до 17 юли и ще подаде ръка на млади изпълнители и изгряващи звезди, по пътя на тяхното професионално израстване. Форумът има за цел да представи авторски проекти и кавъри на хитови парчета от световната рок и поп музика. Фестивалната програма ще предложи разнообразие на стилове, голяма от импресии и съчетаване на различни подходи в поп и рок музиката.
Ментори на участниците по време на участниците по време на събитието ще бъдат Славчо Николов (Б.Т.Р.), Тони Арнаудов (Enthronement), Николо Коцев (Кикимора) и др. С всяко следващо издание Youth Music Fest реализира на практика идеята да лансира, подкрепи и подаде ръка на млади таланти от цялата страна. В събитието, ще вземат участие 14 групи от цялата страната. Изгряващите рок и поп таланти ще изпълнят авторски парчета, с които ще докоснат публиката, а тя ще има удоволствието да избере своя фаворит. Изпълнителите в рамките на два дни ще се радват и на вниманието на музикални продуценти от страната с мисия да откриват и подкрепят младите таланти. Входът на Youth Music Fest – Левски е свободен!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: