Благодарни плевенчани с подарък-изненада за кмета проф. Димитър Стойков

05.02.2015 11:48

5.02.kartina1

Приятна изненада на кмета на Община Плевен проф. Димитър Стойков направи днес група благодарни плевенчани. Като подарък от тях той получи репродукция на емблематичната творба на Никола Кожухаров „Паисий Хилендарски представя „История славянобългарская“, оригиналът на която се съхранява в Светия синод.

5.02.kartina2
Както сподели Евгения Иванова, картината е подарък в знак на благодарност за това, което проф. Стойков прави за Плевен. Във възторг сме от това, че успяхте да ремонтирате част от улица „Г.М. Димитров“, която не бе пипана 80 години, като се надяваме, че и другата част ще бъде завършена тази година, посочи Иванова. От името на гостуващата в Общината група тя благодари и за прекрасната нова пешеходна зона, за детските и спортните площадки и изрази надежда, че сътрудничеството между ръководството на Община Плевен и инициативните плевенчани ще продължи и занапред. Защото ние сме доволни от вас, отбеляза областният лидер на партията.

5.02.kartina3
Кметът не скри, че този подарък означава много за него и не напразно са минали много безсънни нощи. Само който не е строил, не знае какво означава това, а в момента ние строим обекти на стойност 115 млн. лв., сподели пред гостите градоначалникът. Аз не работя, за да замина след това за София – ще остана и работя за този град, категоричен бе проф. Стойков.

5.02.kartina4

#тагове:

НАЙ-НОВИ: