Амбиция за силно представителство в листите за местните избори заявиха младите плевенски социалисти

12.01.2015 16:49

12.01.stefan

Успешен и наситен откъм инициативи е бил месец декември за младите плевенски социалисти, сподели на пресконференция днес областният председател на Младежкото обединение на БСП – Плевен, Стефан Бурджев. Той разкри, че през миналия месец младежите са осъществили голям брой обществено полезни дейности, сред които направени дарения на Центровете за настаняване от семеен тип в Пордим, Никопол и Садовец, както и на Центъра за социална рехабилитация и интеграция в Пордим. Съвместно с актьора Веселин Плачков организирахме коледен благотворителен рок концерт, със събраните средства от който подпомогнахме седемчленно семейство от село Горна Митрополия, а също така подкрепихме редица инициативи, организирани от училища и различни неправителствени организации, отбеляза лидерът на младите социалисти в областта.
Не на последно място Стефан Бурджев се спря на организираната през декември подписка във връзка с рушащия се мост край Чомаковци, която бе внесена в Областна администрация – Плевен. След нашата молба за среща незабавно бяхме приети в Областта, а по-важното е, че успяхме да постигнем конкретни резултати, сподели председателят на МО на БСП – Плевен, визирайки спирането на движението по опасния мост. Също така, Бурджев отбеляза, че само през декември организацията е приела 33-ма нови членове, изтъквайки, че това е добър атестат за цялостната дейност на обединението.
Колкото до предстоящите мероприятия на младите плевенски социалисти, Стефан Бурджев информира, че сред тях е среща на всички лидери на младежките организации на БСП в Плевенско. Поставили сме си план минимум да организираме 2-3 инициативи месечно, които, обаче, действително да бъдат обществено значими и полезни, анонсира той. На срещата с останалите лидери ще бъде направен и анализ на потенциала на организациите по места, като идеята е членове на местните организации да участват активно в листите за общински съветници на изборите през есента, допълни Стефан Бурджев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: