Плевенски спец застана начело на „Ювентус“

05.08.2014 15:11

5.08.juve

Плевенският футболен треньор Илич Митранов е назначен за наставник на новаците в Северозападната „В“ група Ювентус (Малчика), информира plevensport.eu. Досегашният старши треньор на тима Радослав Йорданов ще бъде негов помощник през новия сезон, тъй като той няма необходимия лиценз за третата българска дивизия. От клуба от Малчика отрекоха появилата се в някои плевенски медии по-рано днес информация, че в щаба на отбора ще започне работа и бившият наставник на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов. Последно Митранов ръководеше тима на Левски 2007 през сезон 2012-2013 година.
В момента продължават да текат ремонтните дейности на стадион „Георги Кърчев“ в Малчика, като се освежават съблекалните и съдийската стая. Намеренията на ръководството на Ювентус са да бъдат поставени и около 1 000 седалки на трибуните на съоръжението. От Общинския съвет в град Левски са отпуснали и парична помощ от 10 000 лева, като така отборът е обезпечен до края на годината. От клуба се надяват до третия кръг на новото първенство ремонтът на стадиона да приключи и съставът от Малчика да посрещне в първия си домакински мач тимът на Павликени пред собствена публика. Ако до тогава това не се случи, то отборът ще играе на стадиона в съседния град Левски, за което местните съветници са дали своето разрешение.
В края на тази седмица футболистите на Ювентус ще изиграят и последния си контролен мач от лятната подготовка, като ще гостуват в Свищов на „студентите“ от Академик. Мачът ще се състои в събота или в неделя, като от двата отбора все още не са уточнили точния ден на спаринга. Припомняме, че в първия кръг от сезон 2014/2015 г. Ювентус гостува на плевенския Спартак, като срещата е на 17 август (неделя) от 18.00 часа.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: