Хороскоп на здравето, любовта и парите през 2014, зодия Лъв

25.12.2013 13:39

Всички тръгваме с големи очаквания към новата година. За съжаление, обаче и през нея ще властват твърде ярко сили, които желаят запазване на статуквото. Малките промени ще бъдат постигани с големи усилия и лични жертви. Радост, обаче, ще има за онези, които през последните няколко години на кризата не се паникьосаха, не се уплашиха, а целенасочено следваха своя път. Тези вътрешно устойчиви личности през новата година ще получат заслужените плодове от своя труд!

lyv
Лъв – повече нежност, повече въздишки…
Любов
За вас, представители на тази огнена зодия, се говори, че вие сте измислили правилата в любовта, вие сте писали кама сутра и така нататък. През новата година вашата пламенност и страст, ще бъде обогатена с чувствителност, нежност и дълбока емпатия към емоциите и нуждите на партньора. Това, разбира се, драги царствени особи, ще ви направи още по-привлекателни и неустоими за противоположния пол. Някои от Лъвовете през 2014-та ще преживеят сърцераздирателна раздяла с любимия и дълго ще ближат рани. Звездите съветват: Не изпадайте за дълго в депресия! Това не ви е в характера. Вашата слънчева природа ще ви помогне да преодолеете камъчетата по пътя си и отново да заблестите по начина, по който всички очакват от вас.
Бизнес/работа
Честно казано, през 2014-та няма да ви е много до работа. Повече ще ви интересуват отношенията с хората, загадките, които крият в себе си. Затова, ако искате да имате успех в професионалното поприще, добре ще е да се насочите в сфери, където се изискват психологични умения, или пък детективска интуиция. Печеливши могат да бъдат и инвестициите в области като ВиК, пречиствателни станции, превоз на пътници и атракциони по вода и др. Звездите съветват: През тази година спокойно можете да се отдадете на царствен мързел. Оставете другите да гонят кариера. За себе си оставете „сладката страна на нещата“.
Здраве
Разочарованията в интимната сфера и професионалното поприще може да ви направят твърде черногледи. Без помощта на приятелите може да се стигне и до депресия. Има опасност от пристрастяване към антидепресанти, алкохол и дрога. Бъдете внимателни и отговорни към здравето си! Неудовлетвореността като цяло от живота, който водите, може да подкопае имунитета ви.

Звездите съветват: В началото на зимния период подкрепете тялото си с имуностимулатори и цитрусови плодове. Пазете краката от изстиване! Не позволявайте несъвършенството на околните да повлияе на душевния комфорт. Бъдете Слънце, което осветява всичко около себе си.
Адамо, професионални хороскопи, само за читателите на Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: