Хороскоп на здравето, любовта и парите през 2014, зодия Рак

25.12.2013 11:26

Всички тръгваме с големи очаквания към новата година. За съжаление, обаче и през нея ще властват твърде ярко сили, които желаят запазване на статуквото. Малките промени ще бъдат постигани с големи усилия и лични жертви. Радост, обаче, ще има за онези, които през последните няколко години на кризата не се паникьосаха, не се уплашиха, а целенасочено следваха своя път. Тези вътрешно устойчиви личности през новата година ще получат заслужените плодове от своя труд!

rak

Рак – и любов, и пари, и здраве
Любов
Тази година ще бъде доста нетипична за вас, Раци. Ще ви се доще да излезете от черупката си и да опитате от изкушенията на живота, които щедро ви се предлагат. Вашата настъпателност ще бъде оценена по достойнство. Не се страхувайте ясно да заявявате симпатиите си. Може дори и да ви отвърнат. Не се страхувайте от временните неудачи. През новата година ще сте неустоими за противоположния пол. Със сигурност ще чувате по-често да, отколкото не! Комплиментите по ваш адрес ще са искрени и провокативни. Звездите съветват: Бъдете по-смели, по-агресивни, дори. Кой ли ще посмее да ви устои?
Бизнес/работа
И тук няма да има за какво да се притеснявате. Предложенията към вас ще валят от всички страни. Проблем ще бъде да изберете най-подходящите от тях. Ще ви е неудобно да отказвате на евентуални работодатели… Но все пак ще се наложи да го правите. Можете да инвестирате в ценни книжа. Да се занимавате с изкуство, покупко-продажба на ценности и злато. Не се колебайте да поддържате стандарт на бохем – точно сега може да си го позволите. Звездите съветват: Не се страхувайте да следвате мечтите си! Точно през тази година може да ги достигнете, дори да надминете онова, което е рисувало въображението.
Здраве
Стига да не злоупотребявате с изобилна храна и твърд алкохол – не се очертават някакви особени проблеми със здравето. Силните емоции може да причинят известни сърдечни колебания с временен характер. За всеки случай носете със себе си валериан и валидол. Черният дроб може да ви се обади, при условие, че алкохолът и лекарствата силно са го раздразнили. Не прекалявайте с излишествата, има време за всичко.
Звездите съветват: „Повече позитивни емоции, по-малко посещения при доктора!“
Адамо, професионални хороскопи, само за читателите на Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: