Десант на депутати от ГЕРБ за откриването на детска плошадка

21.10.2013 19:46

deza2

Лентата на нова детска площадка прерязаха днес председателят на Общинския съвет Дарин Ангелов и кметът проф. Стойков. Обектът се намира на покрива на подземните общински гаражи, на площад „Агадир”.

deza1

На официалната церемония присъства цял десант от видни представители на ПП ГЕРБ – народни представители и общински съветници – Цецка Цачева, Цветан Цветанов, Владислав Николов, Пламен Тачев, Даниела Гонкова, Мартин Митев. В качеството си на журналист, събитието уважи и отрази съветникът от опозицията Иван Христов.

deza4
В словото си кметът не пропусна да благодари няколко пъти на правителството на Бойко Борисов за отпусаните милиов и половина лева – 200 хиляди от тях за реализацията на детската площадка.

deza3
Тя е с площ 436 м2. Настилката е ударопоглъщаща. Поставени са комбинирано детско съоръжение, включващо: мост подвижен под, перископ, щурвал, пързалка, наблюдателна кула, навес, пожарникарска стълба. Детската площадка е отделена от търговската площ с ограда с височина 1 м. Към ул. „Вардар” оградата е с височина 2 м поради голямата денивелация и с цел избягване на злополуки.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: