Бойко Борисов в Плевен: По-добри сме от всички останали! Знаем и можем да управляваме!

25.05.2024 9:35

Зад нас във всеки български град стоят батальони от хора и заради тях съм длъжен повече са не огъвам ГЕРБ. Хората толкова години ми вярват, защото не съм ги подвел по грешна пътека. По-добри сме от всички останали. Знаем и можем да управляваме. Това заяви на среща с членове и симпатизанти на партията в Плевен лидерът на най-голямата партия в България Бойко Борисов.

Над 600 души посрещнаха Бойко Борисов, кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев и Андрей Новаков, както и бившия финансов министър Владислав Горанов в препълнената зала на читалище „Съгласие“. В предизборната среща бе представена и листата с кандидати за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за 15-и МИР-Плевен с водач Пламен Тачев.

„Който сега се хване да управлява, все едно Черен Петър от картите вадиш. Два-три месеца преди да се прави бюджета… Когато има една разсипана държава, 2 млрд. са по-малко приходите. Не само не сме усвоили от Плана, а сме харчили като държава. И аз това го знаех, затова се чувствам виновен, но пепетата, Асен Василев, и Денков и всичките там казват, че са направили неща, не правени в България. Кое направихте без нас? Даже и тази недъгава Конституция“, заяви още Борисов в Плевен.

Имахме нужда да се мобилизираме, сега сме в изключителна форма, най-добра от всички и можем да управляваме. А ПП и ДБ ми дължат една ротация. Да си дадат един да пътува и да ни подкрепят за наше правителство. Това можем да преглътнем, когато имаме наш, силен премиер, и това може!, каза още лидерът на ПП ГЕРБ.

Когато политическите аргументи са недостатъчни, за да бъде изместена една политическа партия от управлението, слабите опоненти правят преврат. На 9 юни политическата криза трябва да приключи с една убедителна победа на ГЕРБ, категоричен бе на срещата в Плевен бившият финансов министър Владислав Горанов.

Областният координатор на ГЕРБ в Плевен и втори в листата на партията в 15 МИР Плевен Валери Лачовски подчерта нестабилността по време на управлението на ПП-ДБ и неизпълнените обещания, както и тези, конкретно свързани с плевенски регион. „Когато управляваше ГЕРБ имаше перспектива за развитие пред страната. После дойде „просто Киро“ и компания и докато той подпираше парапета, те гонеха пудела“, заяви Валери Лачовски.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: