Община Долни Дъбник организира кампания за пролетно почистване на 13 април

10.04.2024 14:41

По традиция, всяка година Община Долни Дъбник организира кампания за пролетно почистване. Сeга е моментът да облагородим и почистим всички места, които са свързани с нашето ежедневие и живот, призовава кметът Иван Ветов.

На 13 април 2024 год., в навечерието на Великденските празници, Община Долни Дъбник ще организира кампания по почистване на входно-изходните артерии на града, облагородяване на Централния градски парк, варосване и боядисване.

Началният час за започване на инициативата е 9.30 часа в Централен градски парк. На всички участващи в почистването, на място ще бъдат раздадени ръкавици и чували за смет.

Също така апелът на общинското ръководство е всеки да почисти пред дома си, в дворовете си, междублоковите пространства, тревните площи, тротоари, стълбища, паркинги — всички места, които са свързвани с нашия живот. От всички нас зависи дали ще живеем и работим в една по-чиста и по-приветлива среда. Защото със споделени усилия и участието на всеки от нас, можем да направим населеното ни място по-чисто, по-уютно и приветливо.

Това споделя още кметът на Община Долни Дъбник Иван Ветов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: