В ПГХВТ „Луи Пастьор“ – Плевен отбелязаха Празника на любовта и виното

14.02.2024 16:31

В ПГХВТ „Луи Пастьор“ – Плевен отбелязаха Празника на любовта и виното. Директорът на гимназията инж. Лилия Петкова поздрави ученици, учители и непедагогически персонал с Деня на влюбените и Деня на виното – празници, символично и традиционно  свързани с хранителната индустрия и услугите.

Учениците от Клуба по интереси „Бързо, лесно, вкусно и здравословно“ с ръководител инж. Любомир Марков, и с участието на инж. Валентина Илиева, организираха в гимназията и изработиха сладки валентинки, с които уважиха и почерпиха своите съученици и преподаватели. За доброто взаимодействие между училището и  родителите говори фактът, че младежите ще подарят на майката на Анелия от XII клас специално изработена торта по случай Рождения й ден. Родителите на ученичката неведнъж са изразявали положителното си и уважително отношение към екипа на гимназията в подкрепа на всички инициативи.

Със стихотворение от Дамян Дамянов госпожа  Диана Илиева, председател на Комисията по гражданско образование, развълнува и впечатли с идеята за любовта, която трябва да бъде  пречупена през мъдростта и интелекта, с посланието, че хората днес имат все повече необходимост от разум в чувствата.

Това информират от ПГХВТ „Луи Пастьор“ – Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: