Училището за бъдещи родители в ,Мама и Аз’ с първо издание за новата година

17.01.2024 9:48

 

Първото издание на Училището за бъдещи родители, организирано от клиниката за майчино и детско здраве ,Мама и Аз’ за новата 2024 година, ще се проведе на 26 януари, петък, от 11,00 ч. Темата, избрана от екипа за януарската среща е „Нормално раждане или цезарово сечение?“, информира Малина Виткова – старша акушерка в Родилния комплекс на клиниката. Половин час преди началото на училището – в 10,30 ч., ще започне и инициативата „Дни на отворените врати“, по време на която бъдещите майки и татковци имат възможност да се запознаят на място с условията и специалистите в Родилния комплекс.

Желаещите да се включат в инициативите на ,Мама и Аз’ е необходимо единствено да се запишат предварително на тел.: 064 678-400.

„Раждане чрез цезарово сечение или естествено е избор, пред който са изправени много бъдещи майки. Оказва се, че повечето от тях не знаят кой е най-добрият и безопасен начин да родят детето си. Ние можем да помогнем със съвети и с отговори на въпросите, които ги вълнуват“, споделят от ,Мама и Аз’. Екипът на клиниката вече посрещна и първите си 14 здрави бебета за новата година. Малчуганът, проплакал първи през 2024, е роден на 2 януари в 02 часа и 50 минути и е трето дете на семейство от Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: