В Асеновци наградиха участниците във фотоконкурса „Коледа в моя дом“ – снимки

04.01.2024 13:32

През месец декември 2023 година НЧ „Съзнание 1894“, село Асеновци организира и проведе онлайн фотоконкурс на тема: „Коледа в моя дом“. Условието беше участниците да изпратят снимки в една от следните категории: „Коледна украса“ или „Коледна трапеза“.

Участниците бяха 24 от областите В. Търново, Плевен, Перник, Русе и Видин, като имахме участник и от Испания, родом от нашето село.

В категория „Коледна украса“ първо място беше присъдено на Павлина Атанасова, живуща в Испания, но родом от село Асеновци. Нейната украса наподобяваше коледна приказка. Второ място спечели Емилия Евтимова от село Асеновци и трето място беше присъдено на Радко Вълев отново от село Асеновци.

В категория „Коледна трапеза“ бяха отличени Диана Стоянова от с. Камен, обл. В. Търново – на първо място и Тони Стефанов – на второ място от с. Пещера, обл. Перник. Трето място не беше присъдено.

Благодарим на всички участници за чудесните снимки! Ще ги очакваме отново и тази година!, съобщава Петранка Стефанова- секретар на НЧ „Съзнание 1894“, село Асеновци.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: