Социалните услуги на СОНИК СТАРТ в Левски проведоха коледно прати с „Най-вкусната баница“ – снимки

28.12.2023 10:08

На 22 декември, под вълшебни коледни звуци и магично усещане, че предстои нещо красиво, екипите на ЦОП, ЦСРИ, ДЦДПЛУ, ЦНДТДБУ, ЦНСТПЛПР и ЦНСТПЛУИ гр. Левски проведоха Коледно парти.

Грейнали детски личица, усмихнати потребители и изпълнени с вълнение гости нетърпеливо очакваха да покажат  своят талант в приготвянето на баници. Такава беше атмосферата минути преди началото на коледното тържество на социалните услуги на СОНИК СТАРТ в Левски.

И тази година като по традиция талантливите деца на ЦНСТДБУ и потребители на ЦНСТПЛПР и ЦНСТПЛУИ  ни  показаха, че българските традиции, свързани с един от най- светлите празници Коледа са живи. С много ентусиазъм и усмивки те приготвиха вкусни баници.

Като едни истински джуджета работливо помагаха на своите приятели г-жа Елка Ангелова, заместник кмет на Община  Левски, г-н Руслан  Тасин, ръководител на сектор „Социални дейности“ и г-жа Илияна Александрова технически сътрудник в отдел „Образувание, култура и спорт“. Chef Андрей Асенов бе поканен, като представител на местна закусвалня. Той  показа на всички гости и участници завидни техники, майсторски умения и тънкости от професионално приготвяне на баници.

В най-прекрасното време на годината, магията на горещия шоколад и хрупкави бисквити доведе Дядо Коледа при нас, който донесе подаръци, вълнение и радостни моменти. Празникът завърши с размяна на подаръци и парче торта от Общински съвет гр. Левски. Информират от СОНИК СТАРТ – ЛЕВСКИ.

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: