Кметът на Община Левски празнува Коледа с децата от Център за настаняване от семеен тип

28.12.2023 14:47

Г-жа Любка Александрова, кмет на община Левски, отпразнува Коледа в компанията на децата от Център за настаняване от семеен тип в гр. Левски. По нейна инициатива, на 26-ти  декември, социалната услуга за деца се превърна в своеобразна арена на кулинарното майсторство, с привкус на детски усмивки, уют и топлина.

Г-жа Александрова влезе в ролята на суши шеф, показвайки професионални умения в приготвянето на хитовата японска храна. А децата с изразено любопитство се потопиха в предизвикателството и заедно с гостите сътвориха приказно красиви и вкусни суши ролца. Шеф Александрова постави единствено условие към чаровните домакини: да се хранят с типичните клечки за суши, които тя им донесе, заедно с всички необходими продукти за приготвянето на необичайната храна.

Гостите, децата и служителите на социалните услуги на СОНИК СТАРТ в гр. Левски, заредени с коледно настроение и клечки за суши се справиха с отправеното предизвикателство.

Цялата коледна атмосфера беше гарнирана разбира се с много подаръци и пожелания за здраве, успехи, щастливи мигове и доброта!

Информация и снимки: ЦОП -ЛЕВСКИ

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: