Приятели и дарители бяха гости на коледен празник на децата от шестте Центъра за настаняване от семеен тип

19.12.2023 14:37

Коледен празник на децата от шестте Центъра за настаняване от семеен тип в Плевен събра днес на улица „Гургулят“ 32 приятели и дарители. Сред гостите на празника бе и кметът на Общината д-р Валентин Христов.

С пъстра програма с много музика, танци и настроение децата показаха своите таланти. Малки сурвакари сурвакаха за здраве и пожелаха на гостите си успешна и добра година. Изненада на празника бе и пристигането на самия Дядо Коледа, заедно със Снежанка, които зарадваха децата с подаръци. Подаръци – коледни пакети с лакомства, имаше и от Община Плевен за всичките 84 деца, настанени в шестте социални центъра.

От името на децата подарък получи и кметът д-р Валентин Христов – картина с детска рисунка, отличена на тазгодишния фестивал на талантите в Ястребино.

“В нашия календар имаме много празници, но Коледа е един от най-светлите. За децата Коледа са вълшебствата и подаръците, а за възрастните Коледа е равносметка, усещане за топлина и доброта”, сподели Анелия Цанкова – ръководител на шестте ЦНСТ. Тя благодари на Община Плевен, на дарителите и приятелите на центровете за съпричастността и приятелството през цялата година и им пожела още по-успешна и добра 2024-та година.

Това информират от Община Плевен.

rhdr

#тагове:

НАЙ-НОВИ: