Светлозар Христов – Заро с коледно-новогодишен подарък за феновете – видео

15.12.2023 16:18

Една песен, написана и направена в далечния Лондон още през 2020г…Това всъщност е първата авторска песен на изпълнителя, която след близо 3 години се възражда с нов аранжимент и видеоклип към нея.

Музиката и текста са дело на Преслава Кръстева, а аранжиментът е на Панчо Карамански ( Dj Pancho). По видеоклипа работи Пейо Пеев. Невероятните танцьори от ,, Meloyan media house“, включили се в него, не са от България и са специално избрани да участват.

,,След успешното ми участие на Пирин фолк и в последните месеци на годината реших, че е време да възродя своята песен, да я клипирам и обогатя. Разгледах страхотните проекти, които прави Dj Pancho и веднага реших да му се обадя за да работим по моята песен. С него се работи наистина много лесно, позитивно и приятно. Записахме наново вокала, не мина много време и резултатът беше на лице. Зрителите на видеоклипа ще ме видят в една малко по-различна и танцувална светлина от досегашните ми проекти. Смятам това да бъде коледно- новогодишен подарък към моите фенове. Благодаря на всички, участващи в реализацията на проекта..“, споделя Светлозар Христов – Заро.

 

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: